Pas godt på dit hus

Trænger dit hus til en renovering af facaden, omfugning eller vandskuring?

Det danske vind og vejr er rigtig hårdt ved vores huse og vores facader er noget af det allermest udsatte, når vi snakker slitage. Med grundig vedligehold af din facade kan du forlænge dit hus levetid væsentligt og give det et helt nyt udtryk. Vi løser opgaver lige fra omfugning, pudsning af facaden, facadeisolering til reparation af murværk og sokkel m.m. Vores erfarne murere og avanceret udstyr sikrer dig veludført arbejde med tilfredshedsgaranti, og udfører altid vores opgaver med den største respekt og forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur og æstetik. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor branchen, og sørger altid for at holde os opdateret på nyeste teknikker, materialer og metoder, så vi altid kan levere det bedste resultat.    

Få et uforpligtende tilbud

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Professionel, grundig og effektiv facaderenovering

Grundig og professionel facaderenovering med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Effektiv og grundig omfugning leveret til tiden.

Professionel omfugning med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Totalentreprise og nybyg

Kompetent byggestyring fra tegning til overlevering.

Mere end 25 års erfaring og ekspertise indenfor totalentreprise.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Entré

Professionelle løsninger skræddersyet til dine behov.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

Sådan kommer du fra drøm til virkelighed

Din tryghed er det vigtigste for os fra tilbud er afgivet til udførelse og aflevering, og vi arbejder altid for din tilfredshed.  

Hos JacobiBYG sætter vi en ære i at aflevere et gennemarbejdet tilbud uden overraskelser. Derfor besøger vi uden beregning altid vores kunder og snakker drømme, krav og ønsker inden vi afgiver tilbud. I løbet af ganske få hverdage modtager du dit tilbud. Accepteres tilbuddet udarbejder vi en tidsplan for projektet, som du kan følge hele vejen. Igennem processen sørger vi for alt, så du trygt kan slappe af og se frem til overlevering. Vi behandler dit hjem som var det vores eget og rydder op samt gør rent efter os selv, og skulle vi komme til at ødelægge noget, så erstatter vi det.

Rådgivningsmøde

Vi snakker ønsker og drømme, opmåler og tegner. Vi snakker materialer og dit gennemarbejdede tilbud er klar i løbet af ganske få hverdage.

Tilbud og tidsplan

Når tilbuddet er accepteret, laves der en tidsplan, som vi sætter en ære i at overholde. Selve opstarten af arbejdet aftales med kunden og du kan løbende følge processen i tidsplanen.

Opgaven udføres

Vores byggeleder fører nøje kontrol, og vi sørger for, at processen forløber planmæssigt. Vi sørger vi for en personlig overlevering. Oprydning og rengøring står vi naturligvis for.

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål i forbindelse facaderenovering. For at hjælpe dig bedre med at forstå processen og hvad du kan forvente, har vi sammensat denne liste med de oftest stillede spørgsmål og svar.

Hvad koster en facaderenovering?

Omkostningerne afhænger af facadens størrelse og de specifikke arbejder, der skal udføres. Vi tilbyder en detaljeret prisoversigt efter en indledende vurdering.

Hvorfor er facaderenovering vigtig?

Facaderenovering er vigtig for at vedligeholde bygningens æstetik, strukturelle integritet og for at forbedre energieffektiviteten.

Hvordan vurderer I, hvad min facade har brug for?

Vi starter med en grundig inspektion af din facade for at identificere eventuelle skader eller problemer, hvorefter vi anbefaler en tilpasset løsning.

Hvor lang tid tager en typisk facaderenovering?

Tidsrammen varierer alt efter facadens størrelse og renoveringens omfang, men vi giver altid en estimeret tidsplan før arbejdet påbegyndes.

Hvilke materialer bruger I til facaderenovering?

Vi bruger en række materialer i høj kvalitet, der matcher din facades oprindelige stil og sikrer lang holdbarhed.

Hvordan påvirker vejret jeres arbejde med facaderenovering?

Vejret kan påvirke visse aspekter af facaderenovering, men vi planlægger omhyggeligt for at minimere forstyrrelser og sikre arbejdets kvalitet.

Er facaderenovering energieffektiv?

Ja, facaderenovering kan forbedre en bygnings energieffektivitet, især hvis den inkluderer tilføjelse af isolering.

Hvordan håndteres historiske eller bevaringsværdige bygninger?

Vi har erfaring med renovering af historiske og bevaringsværdige bygninger, og vi sørger for, at alle arbejder overholder de relevante retningslinjer og bevaringskrav.

Hvordan vedligeholder jeg min facade efter renoveringen?

Vi tilbyder vejledning om korrekt vedligeholdelse af din renoverede facade for at sikre, at den forbliver i god stand i mange år fremover.

Hvilke garantier tilbyder I på facaderenoveringsarbejde?

Vi tilbyder en garanti på vores arbejde, hvilket sikrer, at eventuelle problemer, der opstår inden for garantiperioden, bliver rettet uden ekstra omkostninger for dig.

VORES KUNDER SIGER

“Pænt stykke arbejde, som blev færdigt til tiden”

Konkurrencedygtige priser på omfugning.

“JacobiBYG leverede konkurrencedygtige priser på omfugning af vores hus. De leverede et pænt stykke arbejde, som blev færdigt til tiden. Da de var færdige, sørgede de for, at der blev pænt ryddet op og alt var i skønneste orden”

Hans Otto, Facaderenovering og omfugning

Vi kan også hjælpe dig med

Ved JacobiBYG tilbyder vi en række af forskellige ydelser indenfor murerfaget lige fra vedligehold og renovering af dit hus udvendigt og indvendigt til mindre reparationer, som f.eks. udskiftning af fliser. Vi tilbyder ligeledes entrepriseopgaver enten som hovedentreprenør eller leverandør på forskellige opgaver.

Murværk

Professionelt udført mureropgaver fra udskiftning af sten til kompliceret murværk

Læs mere

Totalentreprise på nybyg

Kompetent byggestyring lige fra ide og tegning til planlægning og udførelse.

Læs mere

Køkken

Altid æstetiske kvalitetsløsninger til husets vigtigste rum

Læs mere

Badeværelse

Eksperter indenfor komplet renovering samt levering af badeværelser

Læs mere

Entré, garderobe og bryggers

Professionelle kvalitetsløsninger indenfor alle former for indvendig renovering

Læs mere

Fliser og klinker

Skab personlighed i dit hjem med unikke fliseløsninger

Læs mere

Bliv ringet op