Fra slidt murværk til smuk ny facade med professionel omfugning

Gå på opdagelse imellem vores referencer og find inspiration til dit næste projekt

Har vind og vejr eller sætningsskader gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde? Så kan en facaderenovering hjælpe med at friske dit hus op, og give det et nyt flot udtryk.En renovering af husets facade gør en stor og synlig forskel, og genopfrisker husets udseende, så det fremstår flot og nyt. Ikke nok med at huset bliver mere attraktivt, så kan det også være med til at styrke facaden og give nogle energimæssige fordele, hvis huset bliver efterisoleret i forbindelse med renoveringen.

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Professionel, grundig og effektiv facaderenovering

Grundig og professionel facaderenovering med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Effektiv og grundig omfugning leveret til tiden.

Professionel omfugning med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

Hvad koster en omfugning?

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i professionelt murerarbejde, og der kan være mange faktorer, som kan have en afgørende betydning for opgavens størrelse. Det kan være omfanget af området, som skal omfuges, fugematerialet der har været anvendt tidligere, tilgængelighed, typen af mursten m.m. Derfor besøger vi gerne vores kunder til et første møde, hvor vi kan rådgive og hjælpe kunden med at træffe den rette beslutning. Det giver også en bedre indikation for at beregne den korrekte pris, så der ikke kommer overraskelser.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Vind og vejr er hårdt ved dit hus. Vi har mange års erfaring indenfor omfugning, vandskuring og pudsning af facade til reparation af murværk, og så holder vi os løbende opdateret på nye og effektive metoder, så du får den bedste løsning. F.eks. giver vores omfugninger minimalt med støv, da vi benytter de sidste nye værktøjer til vores facaderenovering.

DET SIGER VORES KUNDER

Konkurrencedygtige priser på omfugningen af vores hus”

Hans OttoOmfugning

Din foretrukne samarbejdspartner

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Pas godt på dit hus med ny omfugning.

Vi ved godt, at en omfugning er en stor beslutning. Derfor tager vi altid den første rådgivende snak og prisoverslag uden beregning. Du modtager dit tilbud indenfor ganske få hverdage, fordi vi ved, hvor frustrerende det er at vente.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

FAGLIG STOLTHED

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmekøkken til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op