Fra 70’er villa til drømmehuset – leveret til tiden og uden overraskelser

Gå på opdagelse imellem vores referencer og find inspiration til dit næste byggeprojekt

Drømmer du om at bygge nyt hus? Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring inden for totalentreprise, medbyg og rådgivning, og vi går ikke på kompromis. Vi sætter altid overlæggeren højt og bruger kun godkendte kvalitetsmaterialer og de dygtigste håndværkere. Vi er servicemindede, fleksible og værdsætter en god dialog med vores kunder, og så er vi tilgængelige, når det passer dig. Vi sikrer god timing og koordinering imellem alle faggrupper, så du oplever mest effektivitet igennem hele byggeprocessen. Vi arbejder professionelt og er med dig hele vejen. Vi arbejder for din tilfredshed.

BLIV INSPIRERET

Totalentreprise og nybyg

Kompetent byggestyring fra tegning til overlevering.

Mere end 25 års erfaring og ekspertise indenfor totalentreprise.

Se referencer
BLIV INSPIRERET

Omfugning

Professionel, grundig og effektiv facaderenovering

Grundig og professionel facaderenovering med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Effektiv og grundig omfugning leveret til tiden.

Professionel omfugning med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Entré

Professionelle løsninger skræddersyet til dine behov.

Se referencer

Hvad koster det at bygge drømmeboligen?

At bygge sit drømmehus er en stor beslutning og ofte forbundet med mange overvejelser samt valg og og fravalg. Der er hele tiden mange ting at tage stilling til, hvorfor det er vigtigt at finde den rette entreprenør, som med erfaring og ekspertise kan rådgive optimalt, så der ikke dukker overraskelser op. Prisen på drømmeboligen afhænger af mange forskellige faktorer såsom valg af arkitektur, design og stil, men også hvilke byggematerialer man vælger samt valget af interiør spiller ind. Derudover betyder bygningens grundforhold, energi- og miljøstandarder samt tekniske elinstallationer m.m også noget for den samlede pris.

Hos JacobiBYG kan vi stå for totalentreprisen eller som partner på specifikke mureropgaver. Som ansvarlig for totalentreprisen hjælper vi med alt fra tegninger, byggeansøgning m.m. til koordinering af faggrupper samt udførelse af specifikke opgaver. Med vores mange års erfaring og ekspertise

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Skal du ikke bygge nyt, men ønsker en komplet renovering af dit hus, så det fremstår som nyt? Et godt sted at starte er med facaden. Det danske vind og vejr er hårdt ved vores huse, men med en grundig facaderenovering, kan du få dit hus til at fremstå som nyt igen. Vi kan også skifte ødelagte sten eller hele områder, hvor murværket er slidt.

Hos JacobiBYG rådgiver vi gerne, så du kan vælge den rigtige løsning og bevare dit hus smukt og vedligeholdt mange år frem.

DET SIGER VORES KUNDER

Deres dygtige murere mødte til tiden og leverer førsteklasses håndværk”

Hans HansenGlad ejer af et nyt badeværelse

Nybyg med kvalitetsmaterialer – en investering for fremtiden

Når vi snakker drømmebolig er det vigtigt at træffe de rigtige valg første gang. Derfor er en god og kompetent byggerådgivning altafgørende for en god byggeproces, men også for at sikre en lang levetid for dit hus. Kvalitetsmaterialer og godt håndværk er ikke kun en investering i din families komfort, men også en betydningsfuld handling for vores klima. Når vi bruger holdbare kvalitetsmaterialer, sikrer vi, at huset står stærkt i mange årtier. Dette reducerer behovet for hyppige renoveringer og nedrivninger, hvilket igen mindsker mængden af byggeaffald og ressourcespild.

LAD OS BYGGE FOR DIG

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Kompetent og tryg byggestyring i hele processen fra tegninger til planlægning og udførelse.

Med fokus på faglig stolthed, passion og godt håndværk, har vi hos JacobiBYG taget et valg om kun at benytte de dygtigste og mest kompetente håndværkere til dit byggeprojekt. Vi sikre korrekt timing og koordinering med de forskellige faggrupper, så din byggeproces bliver effektiv med overdragelse til aftalt tid. 

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

MED DIG HELE VEJEN

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering.

Hos Jacobi BYG giver vi vores kunder mere end de forventer. Vi arbejder hver dag for at være den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi yder en bedre service og kun bruger godkendte og bedre materialer. Og så er vi tilgængelige, hvis du har spørgsmål. Vi timer og koordinerer de forskellige faggrupper, så processen bliver effektiv og afleveret til aftalt tid. 

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op