Fra ødelagt murværk til professionel og veludført omfugning

Gå på opdagelse imellem vores referencer og find inspiration til dit næste projekt

Sammen med vores kunde fik vi igen styr på murværket på denne fine villa med en professionel og grundig omfugning.

Det danske vind og vejr er rigtig hårdt ved vores huse og vores facader er noget af det allermest udsatte, når vi snakker slitage. Med grundig vedligehold af din facade kan du forlænge dit hus levetid væsentligt og give det et helt nyt udtryk. Vores effektive samt erfarne murere og avanceret udstyr sikrer dig veludført arbejde med tilfredshedsgaranti.  

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Professionel, grundig og effektiv facaderenovering

Grundig og professionel facaderenovering med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

Professionelle og effektive løsninger til dig som kunde

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i professionelt murerarbejde. Vi sætter pris på vores kunder og den gode relation samt dialog, så vi kan løfte enhver facaderenovering i respekt for husets sjæl. Vores dedikerede team bringer knowhow, præcision og omtanke ind i enhver omfugning. Det er din garanti for godt håndværk og dygtige, pålidelige håndværkere.

Vi rådgiver og sparrer altid med vores kunder, så vi sikrer kunden den bedste facadeløsning til aftalt tid og budget, og vi er med dig hele vejen.

Få øget din ejendomsværdi med professionel omfugning

Vi har mange års erfaring indenfor omfugning, vandskuring og pudsning af facade til reparation af murværk, og så holder vi os løbende opdateret på nye og effektive metoder, så du får den bedste løsning. F.eks. giver vores omfugninger minimalt med støv, da vi benytter de sidste nye værktøjer til vores facaderenovering. 

DET SIGER VORES KUNDER

Vi mødte fra starten nogle dygtige og effektive murer.”

SabineOmfugning

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid. 

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Pas på dit hus med en ny fin facade.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få sine fuger omfuget. Derfor tager vi altid den første rådgivende snak og prisoverslag uden beregning. Du modtager dit tilbud indenfor ganske få hverdage, fordi vi ved, hvor frustrerende det er at vente.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

GRUNDIG HELE VEJEN

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmekøkken til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op