Bag om JacobiBYG

Hos JacobiBYG vil vi med dedikation, godt håndværk og god service inspirere, rådgive og løse vores kunders opgaver til perfektion. Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner.

Murervirksomheden JacobiBYG har eksisteret i mere end 15 år, men vores erfaring og ekspertise går meget længere tilbage. Vi er i dag 15 fastansatte murere fordelt på udlærte og lærlinge, og et af vores fokusområder er at skabe et dygtigt velfungerende team, som brænder for faget, men som også har forståelse for vores kunder og deres ønsker samt behov.

Vores formål hos JacobiBYG er at give vores kunder mere end de forventer, når vi snakker den komplette løsning af murer opgaver. Vi vil hver dag arbejde for at være den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi yder en bedre service og kun bruger godkendte og bedre materialer.

Hos os sætter vi altid overlæggeren højt og med fokus på faglig stolthed, passion og godt håndværk, har vi taget et valg om kun at benytte de dygtigste og mest kompetente håndværkere til den enkelte opgave.

Vi går ikke på kompromis med service eller materialer og derfor bruger vi kun godkendte materialer af højeste kvalitet. Hos Jacobi BYG holder vi os løbende opdateret på nye processer og er altid opdateret på de nyeste trends inden for håndværk og arbejdsmetoder, hvilket giver vores kunder den nyeste viden og effektive arbejdsprocesser.

Vi vægter det menneskelige aspekt højt og værdsætter en god dialog med vores kunder, så vi altid finder den bedste løsning for dig som kunde. Vi arbejder altid professionelt og er med dig hele vejen.

Få et uforpligtende tilbud

BAG OM JACOBIBYG

Mød Toke – murermester og ejer af JacobiBYG

For mig er det vigtigt, at vores kunder får mere end de forventer!

Derfor arbejder vi hver dag for at være vores kunders absolutte foretrukne samarbejdspartner med de bedste håndværkere, høj kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Kort sagt, godt håndværk uden bøvl.

Se referencer

Hvorfor du skal bruge os?

Vi ved godt, det ikke er særlig vestjysk at snakke om, hvad man er god til, men hos JacobiBYG arbejder vi hver dag efter et værdisæt, som sætter vores kunder i centrum.

Jeg har altid haft en tro på og vilje til at kunne gøre det bedre end det, vi normalt ser i branchen både håndværksmæssigt men også på service. Jeg ansætter ikke kun de dygtigste håndværkere, men også mennesker, som er til at snakke med og som er klar til at yde den service overfor vores kunder, som jeg forventer af dem. Min største udfordring er , jeg altid sætter overliggeren højt, og ofte højere end vores kunder, men hos JacobiBYG er vores fornemmeste opgave at give vores kunder mere end de forventer. Vi vil være deres foretrukne samarbejdspartner, og så er den ikke længere!

Vi arbejder efter:

  • Tilfredshedsgaranti Vi er ikke tilfreds før vores kunder er
  • Højt serviceniveau Vi holder ord og aftaler
  • Nyeste viden og trends Moderne design og effektive processer
  • Godt håndværk Dedikation, erfaring og ekspertise
  • Kvalitetsmaterialer Godkendte materialer af høj kvalitet
FORVENT MERE

Vi er en del af BYG GARANTI-ordningen

Det giver vores kunder et ekstra lag af sikkerhed og tryghed i alle bygge- og renoveringsprojekter samt at vi tager vores tilfredshedsgaranti alvorligt.

For os hos JacobiBYG er det et naturligt valg at være med i Byg Garanti-ordningen, fordi det understøtter vores valg om at være en pålidelig og ansvarlig samarbejdspartner, der tager sin kundetilfredshed alvorligt. Samtidig giver det vores kunder flere fordele såsom en høj standard, at vi efterlever branchens kvalitetsstandarder og benytter de bedste byggepraksisser. Det giver vores kunder en tryghed i fht. arbejdets udførelse og sikre samtidig en tilfredshedsgaranti, hvis der skulle opstå tvister mellem kunden og os som byggepartner. Garantien kan hjælpe med at dække udgifterne til at udbedre mangler eller fejl, hvilket gør det lettere at håndtere eventuelle uforudsete situationer. Kort sagt byggeri uden bøvl!

Fra drøm til virkelighed med JacobiBYG

Din tryghed er det vigtigste for os fra tilbud er afgivet til udførelse og aflevering, og vi arbejder for din tilfredshed.

Hos JacobiBYG sætter vi en ære i at aflevere et gennemarbejdet tilbud uden overraskelser. Derfor besøger vi uden beregning altid vores kunder og snakker drømme, krav og ønsker inden vi afgiver tilbud. I løbet af ganske få hverdage modtager du dit tilbud. Accepteres tilbuddet udarbejder vi en tidsplan for projektet, som du kan følge hele vejen. Igennem processen sørger vi for alt, så du trygt kan slappe af og se frem til overlevering. Vi behandler dit hjem som var det vores eget og rydder op samt gør rent efter os selv, og skulle vi komme til at ødelægge noget, så erstatter vi det. 

Rådgivningsmøde

Vi snakker ønsker og drømme, opmåler og tegner. Vi snakker materialer og dit gennemarbejdede tilbud er klar i løbet af ganske få hverdage.

Tilbud accepteres

Når tilbuddet er accepteret, laves der en tidsplan, som vi sætter en ære i at overholde. Selve opstarten af arbejdet aftales med kunden og du kan løbende følge processen i tidsplanen.

Opgaven udføres

Vores byggeleder fører nøje kontrol, og vi sørger for, at processen forløber planmæssigt. Vi sørger for en personlig overlevering. Oprydning og rengøring står vi naturligvis for.

MERE END BARE HÅNDVÆRK

“Kunderne skal vælge os, fordi vi er professionelle hele vejen rundt”

Vi er ordentlige mennesker, som hver dag arbejder for at gøre vores bedste.

Hos JacobiBYG har vi taget et valg. Vi vil med passion, fagligt stolthed og god service inspirere, rådgive og løse vores kunders opgaver til perfektion.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op