Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje

Gå på opdagelse i vores referencer og find inspiration til dit næste projekt

Sammen med vores kunde lavede vi dette unikke og virkelig smukke køkken, som med sine rene linjer og nordiske look danner rammen for et køkken af højeste kvalitet både på design, materialer og ikke mindst håndværk. Køkken-alrummet har en skøn enkelhed, og den strømlinet æstetik giver et rent og minimalistisk udtryk. Det smukke lysindfald fra ovenlyset understreger den skandinaviske trend, og køkkenet er både funktionelt og praktisk indrettet med plads til både hverdag og fest, og den centrale kogeø indbyder til samvær og gode snakke.

Få et uforpligtende tilbud

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Badeværelse med sildeben

Erfaring og ekspertise i levering af elegante løsninger indenfor fliser.

Skab personlighed med en unik fliseløsning som her med smukke marmorfliser i storformat og sildeben på gulvet.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Effektiv og grundig omfugning leveret til tiden.

Professionel omfugning med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

Unikke løsninger skræddersyet til dig som kunde

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i professionelt murerarbejde. Vi sætter pris på vores kunder og den gode relation samt dialog, så vi kan skræddersy drømmekøkkenet til dig. Vores dedikerede team bringer knowhow, præcision og omtanke ind i ethvert køkkenprojekt. Det er din garanti for godt håndværk og dygtige, pålidelige håndværkere.

Vi rådgiver og sparrer altid med vores kunder, så vi sikrer kunden den bedste køkkenløsning til aftalt tid og budget, og vi er med dig hele vejen fra idé til udførelse og overlevering.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Køkken-alrum er husets hjerte. Det er her vi samles flere gange om dagen om alt fra madlavning til lektielæsning, og den daglige slitage kan hurtigt få dit køkken til at se mindre velholdt ud. Løbende renovering og vedligehold kan forlænge levetiden og ikke mindst bevare husets værdi.

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring i at renovere rum som køkken, bad og garderobe, så dine leverum forbliver både smarte, innovative og ikke mindst funktionelle.

DET SIGER VORES KUNDER

Stor ros og tak herfra for en veludført opgave, hvor vi i dag er super glade for det færdige resultat.”

Brian NielsenGlad ejer af et nyt køkken

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed, godt håndværk og god service sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver til perfektion.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Altid uforpligtende tilbud.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få lavet nyt køkken. Derfor tager vi altid den første rådgivende snak og prisoverslag uden beregning. Du modtager dit tilbud indenfor ganske få hverdage, fordi vi ved, hvor frustrerende det er at vente. 

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

PROFESSIONEL HELE VEJEN

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmekøkken til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op