Fra lille, mørk entré til lys og indbydende med god plads

Gå på opdagelse imellem vores referencer og find inspiration til dit næste projekt

Indgangsparti og entré er med til at give førstehåndsindtrykket af vores hjem. Det skal både være funktionelt, rummeligt og indbydende, så man føler sig velkommen. Her har man valgt at indrette entréen, så der er god plads til at komme af med overtøj samt siddeplads. Vinduet ved hoveddøren er med til at bløde rummet op med naturligt lysindfald og gøre det mere indbydende, og de store fliser er valgt i en lys, varm nuance, som bryder de hvide vægge og tilføjer rummet noget varme samtidig med de er praktiske.

BLIV INSPIRERET

Entré

Professionelle løsninger skræddersyet til dine behov.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Badeværelse med sildeben

Erfaring og ekspertise i levering af elegante løsninger indenfor fliser.

Skab personlighed med en unik fliseløsning som her med smukke marmorfliser i storformat og sildeben på gulvet.

Se referencer
BLIV INSPIRERET

Omfugning

Professionel, grundig og effektiv facaderenovering

Grundig og professionel facaderenovering med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

Hvad koster det at renovere entréen?

Der er mange faktorer, som spiller ind, når vi snakker renovering af f.eks. entré. Måske du ønsker mere plads, naturligt lysindfald eller praktiske fliser på gulvet? Det kan være, du bøvler med gamle fugtskader, som kræver pudsning af væggene eller noget helt fjerde.

Hos JacobiBYG indleder vi altid vores samarbejde med et indledende møde, hvor vi snakker drømme, ønsker og behov. Jo bedre, vi er klædt på til opgaven, jo bedre kan vi også rådgive vores kunder, så de får den bedste løsning indenfor budget og tidsramme.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Entré og bryggers er de centrale rum i en praktisk hverdag. Derfor er det en god idé at prioritere funktionalitet højt i indretning og design af rummene samtidig med, det skal være behageligt at opholde sig. Der skal være god plads til opbevaring i form af skuffer og skabe, og så er det også ofte her, man har sit teknikrum til husets varmekilde.

Hos JacobiBYG kan vi hjælpe dig med at renovere dine praktiske rum, så de forbliver funktionelle og behagelige at opholde sig i mange år frem.

DET SIGER VORES KUNDER

Håndværkere der var effektive, venlige og professionelle”

Bridget S.Ombygning af hus

Vi hjælper dig med at passe godt på dit hus

Husets leverum bruges mange gange i løbet af en dag, og daglig slitage kan hurtigt få dit hus til at se mindre velholdt ud. Løbende renovering og vedligehold kan forlænge levetiden og ikke mindst bevare husets værdi. Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring i at renovere rum som bryggers, entré og garderobe, så dine praktiske forbliver både smarte, innovative og ikke mindst funktionelle. 

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Komplet renovering eller medbyg.

Uanset om du ønsker en komplet renovering af dit bryggers eller entré eller medbyg, så sætter vi altid overlæggeren højt og udfører vores opgaver med største omhyggelighed. Vi rådgiver også gerne selvom du vælger en anden til projektet. Hos JacobiBYG er service og kunden i centrum nemlig det vigtigste.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

DIN FORETRUKNE SAMARBEJDSPARTNER

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed og timing.

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit byggeprojekt til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op