Vandskuring af hus

Vandskuring er en god måde at give husets facade en opfriskning. 
Vandskuring giver facaden et flot udtryk, og får huset til at virke nyt - og ikke nok med, at huset bliver mere attraktivt, så øger det også værdien af huset. Det giver din bolig nyt liv i mange år frem, og øger holdbarheden på facaden. 
En vandskuring giver også mulighed for at gemme murstenene væk, hvis man i stedet ønsker en mere ensartet facade.

Få et tilbud 

Hvad er vandskuring?

Vandskuring er en populær måde at give et hus en flot og opfrisket facade. 
Når man vandskurer foregår det ved, at man anbringer mørtel på en overflade, hvorefter overfladen jævnes med mursten. Vandskuring kan udføres på facader, men også indendørs, hvis overfladen er mursten, pudsede vægge eller gasbeton.

Inden man kan begynde med at vandskure, skal facaden vurderes for at sikre, at den er modtagelig overfor vandskuringen. Facaden skal gerne have en bar overflade, og det fås ved at slibe gammel maling af og bruge algerens til at fjerne alger. Skulle der være sætningsrevner, revnede mursten eller løst puds, så skal det ordnes. Det er vigtigt at facaden er fast inden den bliver vandskuret, for at få det bedste og længst holdbare resultat. 

Vandskuring i højeste kvalitet i Esbjerg, Varde og Ribe

Vi er et professionelt murerfirma, der til dagligt udfører en lang række af forskellige opgaver indenfor branchen, eksempelvis facadeisolering, renoveringer og meget mere. Med mange års erfaring og ekspertise i bagagen, kan vi hjælpe dig med grundig og komplet vandskuring af dit hus efter dine ønsker. Når vi udfører vandskuring af facader og overflader, sørger vi altid for, at resultatet er 110% i orden, så du får en smuk facade, som du kan have glæde af i mange år. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, både hvad angår service, udførelsen af arbejdet samt materialerne.

Vi har beliggenhed i Esbjerg, men kører gerne i Sønder- samt Midtjylland. 

Få et skarpt tilbud på vandskuring af dit hus

Du er meget velkommen til at kontakte os og få relevant og ærlig rådgivning til dit konkrete projekt. Vi finder den bedste løsning, der passer netop til dig og din bolig. 
Ring gerne til os på telefon +45 61 36 04 78 eller send en mail på toke@jacobibyg.dk