Facaderenovering

Har vind og vejr eller sætningsskader gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde?

Så kan en facaderenovering hjælpe med at friske dit hus op, og give det et nyt flot udtryk. 
Facader er noget af det, der er mest udsat på en bolig og vil gennem årene bliver mærket af de danske vejrforhold. Vind og vejr slider på facaderne og kan give sætningsskader. 
En renovering af husets facade gør en stor og synlig forskel, og genopfrisker husets udseende, så det fremstår flot og nyt. Ikke nok med at huset bliver mere attraktivt, så kan det også være med til at styrke facaden og give nogle energimæssige fordele, hvis huset bliver efterisoleret i forbindelse med renoveringen. 

Få et tilbud

Facaderenovering, vandskuring, omfugning af dit hus

Grundig og professionel facaderenovering

Når vi renoverer facader på huse, er det grundigt og professionelt. Vi har altid fuld respekt og forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur og æstetik, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet eller servicen. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor branchen, og sørger altid for at holde os opdateret på nyeste teknikker, materialer og metoder, så vi altid kan levere det bedste resultat. 

Vi udfører blandt andet.:
✓ Omfugning
Vandskuring indvendig og udvendig
Facadeisolering med puds
✓ Indfarvet puds/vandskuring
✓ Reparation af murværk/sokkel
✓ Reparation af tegl tag
✓ Silikone puds

Omfugning

Priser på facaderenovering 

Priserne på renovering af facader bliver fastsat efter det konkrete projekt. Prisen kan nemlig svinge meget fra opgave til opgave, alt efter hvad og hvor meget der præcis skal laves. 
En facaderenovering kan være dyr, dog er det en investering, der vil give en positiv stigning for værdien af ejendommen. 

Prisen afhænger blandt andet af:
-    Hvor mange kvadratmetre der er tale om?
-    Facadens stand - hvor mange skader er der? 
-    Skal facaden efterisoleres?
-    Skal den vandskures? 

Det kan være svært at finde konkrete priser på nettet, og derfor anbefaler vi, at du kontakter os, inden arbejdet og får en god snak om projektet. Vi giver dig gerne relevant, ærlig og grundig rådgivning, og kan efter en snak med dig, fortælle mere om konkrete priser på dit projekt. Du kan også modtage et tilbud her

Omfugning af facade

Få et godt tilbud på facaderenovering i Esbjerg, Varde og Ribe 

Har du brug for en kompetent murer til at stå for facaderenoveringen af dit hus? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne kompetent og uddybende rådgivning og vurdering af dit hus.
Vi klarer også mange andre mureropgaver fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele, og kan også være behjælpelige med renovering af hus, vandskuring og meget mere - ingen opgave er for stor eller for lille til os. 

Ring på telefon +45 61 36 04 78 eller sende en mail på: toke@jacobibyg.dk