Tilbygning til hus

Drømmer du om at få mere plads i hjemmet? 
Så kan en tilbygning måske være den helt rette løsning for dig. 
Ved at lave en tilbygning til huset, kan du udvide din bolig og få den plads eller præcis det rum, du drømmer om. Det kan være, du ønsker et ekstra børneværelse, nyt badeværelse eller et kontor, der kan give dig en ny værdi i hverdagen.

Når vi bygger, er det altid med fokus på dine ønsker, stil og budget. Men selvfølgelig også med fokus på, at det bliver et funktionelt og flot resultat, der harmonerer med det nuværende hus. Vi er med dig i hele processen fra ideer, skitser og tegninger, til det endelige resultat - hvis du ønsker det. 

Ved tilbygninger og ombygninger kan vi stå for hele arbejdet som totalentreprise, eller du kan være med som medbygger. Vi har mange kvalitetsbevidste og dygtige samarbejdspartnere, der også er med til at udføre opgaven.
Vi befinder os i Esbjerg, men kører også ud i Sønder- samt Midtjylland. 

Få et tilbud

Lyst og lækkert teenageværelse

Fordele ved at vælge en tilbygning til huset

Der er flere fordele ved at få bygget en tilbygning til boligen, og nogle af dem er:

-    Få mere plads i hjemmet
Der skabes mere plads i hjemmet. Mere plads kan være en fordel, og kan give meget værdi og glæde i hverdagen. Det kan også betyde, at man undgår at lede efter et nyt og større hus, hvis man eksempelvis overvejer familieforøgelse eller drømmer om et større køkken eller stue.

-    Flere muligheder
Udover at give mere plads, giver det også flere muligheder. Du får eksempelvis mulighed for at få mere eller bedre lysindfald, og for at udnytte pladsen i huset optimalt, så du får mere ud af boligen. 

-    En god investering - Øger ejendomsværdien 
Det er en god investering! Det er både en investering for dig i hverdagen, men også for fremtiden, da en tilbygning øger ejendomsværdien. Det betyder, at du som regel kan hente prisen hjem igen, eller endda få mere oveni, hvis huset skal sælges. 
Selvom du ikke har planer om at skulle sælge din bolig, så er det altid godt med en sund ejendomsværdi. 

Lys og lækker tilbygning

Pris på tilbygning - Hvad koster en tilbygning til hus?

Priserne er svære at fastsætte, og du oplever måske, at det er svært at finde konkrete priser på nettet. Det skyldes, at priserne afhænger af den helt konkrete opgave, samt forskellige parametre, som påvirker priserne. 

 Når vi fastsætter priserne, er det ud fra forskellige parametre, for eksempel:

-    Hvor stor skal tilbygningen være?
-    Hvilke materialer skal der anvendes?
-    Vil du benytte dig af totalentreprise? 
-    Skal der bygges badeværelse eller køkken?
-    Bestemte tagmaterialer?
-    Type af gulv?
-    Døren og vinduer - skal der være ovenlysvinduer? 
-    Valg af inventar?
-    Geografisk område - jo længere vestpå i landet, jo billigere bliver det oftest.

Det er altid en god idé, at få styr på økonomien og prisen som det første. Vi anbefaler, at du laver et budget, så det ikke ender med at rende op i mere end budgetteret. Du er også meget velkommen til at kontakte os, og få en god snak om konkrete priser og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn

En tilbygning kan fås i mange forskellige stilarter, størrelser og udformninger - og derfor hjælper vi dig gerne med grundig og ærlig rådgivning, samt inspiration til, hvordan man kan lave en tilbygning. 

Kontakt os gerne på telefon +45 61 36 04 78 eller send en mail på toke@jacobibyg.dk.

Du kan også modtage et tilbud her.