Wellness stemning med smukke flisedetaljer

Gå på opdagelse imellem vores referencer og find inspiration til dit næste projekt

Ofte skal der ikke meget til for at skabe den rette wellness stemning på badeværelset. Her har vores kunde valgt at kombinere den luksuriøse stemning med smukke storformatfliser i lys marmor i brusenichen med gulv lagt i smukt sildebensmønster.

Hos JacobiBYG ved vi, hvad det betyder at få lige præcis det badeværelse, som man drømmer om og i en kvalitet, som kan holde mange år frem. Derfor bruger vi tid på at lytte til vores kunder, så de får lige præcis det badeværelse, de drømmer om. Samtidig er det vigtigt, at vi rådgiver vores kunder korrekt, så drømme og funktionalitet går op i en højere enhed. Det er en del af vores tilfredshedsgaranti.

BLIV INSPIRERET

Badeværelse med sildeben

Erfaring og ekspertise i levering af elegante løsninger indenfor fliser.

Skab personlighed med en unik fliseløsning som her med smukke marmorfliser i storformat og sildeben på gulvet.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Eksklusivt badeværelse

Erfaring og ekspertise i levering af elegante og funktionelle badeværelser.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få renoveret badeværelset. Derfor er det vigtigt fra en start at vælge den rette samarbejdspartner. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så du føler dig tryg i din beslutning.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Elegant og eksklusivt bad

Skab personlighed på badeværelset med unikke detaljer

Materialer, farver og de små detaljer er med til at give badeværelset et personligt touch.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Luksus badeværelse

Kvalitet i håndværk og materialer giver dit badeværelse en længere levetid.

Med en medbyggerløsning, hvor du f.eks. selv brækker ned, kan du undgå at gå på kompromis med kvaliteten af interiør og materialer.

Se referencer

Hvad koster et badeværelse?

Det er ikke altid nemt at svare på, hvad et badeværelse koster. Mange faktorer som valg af interiør og fliser kan have betydning for prisen. Samtidig har det en betydning om det er en komplet renovering med udskiftning af de gamle rør, korrekt lovpligtig vådrumssikring, omplacering af toiletmøbel osv. Det betyder også noget for prisen, om man som kunde ønsker at løfte nogle af opgaverne selv som f.eks. nedbrydning af det gamle bad.

Hos JacobiBYG indleder vi altid vores samarbejde med et indledende møde, hvor vi snakker drømme, ønsker og behov. Vi opmåler og tegner, og så snakker vi materialer. Jo bedre, vi er klædt på til opgaven, jo bedre kan vi også rådgive vores kunder, så de får den bedste løsning indenfor budget.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Badeværelset er et af de rum, som slides hurtigere end andre rum pga. daglig slitage, høj luftfugtighed samt kondensation. For at minimere slitage og forlænge badeværelsets levetid er det vigtigt at udføre regelmæssig vedligeholdelse, ventilere rummet ordentligt og vælge produkter, der er modstandsdygtige over for de specifikke forhold, der er til stede i et badeværelse.

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i at lave badeværelser, der holder mange år. Vi sikrer nemlig høj kvalitet i materialer og håndværk, og så sørger vi for koordinering med de andre faggrupper, så du ikke spilder din tid. Vi er med dig hele vejen. Det er din garanti for en tryg byggeproces.

DET SIGER VORES KUNDER

Det var en super god oplevelse af godt håndværk, venlige håndværkere og aftaler der blev overholdt.”

Janie og SørenGlade ejere af et nyt badeværelse

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid. Vi er med dig hele vejen og sørger for koordineringen, så du trygt kan læne dig tilbage.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Komplet renovering eller medbyg.

Uanset om du ønsker en komplet renovering af dit badeværelse eller vi skal løfte specifikke mureropgaver i projektet, så sætter vi altid overlæggeren højt og udfører vores opgaver med største omhyggelighed. Vi rådgiver også gerne selvom du vælger en anden til projektet. Hos JacobiBYG er service og kunden i centrum nemlig det vigtigste.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Din foretrukne samarbejdspartner

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmebadeværelse til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op