Ønsker du at modernisere et ældre hus?

Pudsning af facaden giver huset et mere moderne udtryk og beskytter mod vind og vejr.

Facadepudsning er meget mere end en smuk ensartet facade på dit hus. Det er også med til at beskytte dit murværk mod bl.a.fugtindtrængning, da små revner og sprækker forsegles. Derudover kan en pudset facade være med til at isolere dit hus, hvis det bruges sammen med isoleringsmateriale, og så er det nemmere at vedligeholde. Overfladen bliver glat og er nemmere at rengøre, male og reparere mindre skader på. Hos JacobiByg anbefaler vi vores kunder at bruge armeringsnet under facadepuds, da det sikre en langt bedre holdbarhed – især med de mængder vand vi får samtidig med frost.

BLIV INSPIRERET

Pudsning af facade

Effektiv og grundig omfugning leveret til tiden.

Pudsning af facaden har mange fordele ud over det æstetiske udtryk. Det beskytter også murværket mod regn, frost og sol. Hos JacobiByg har vi igennem de seneste år set flere og flere huse med fugtskader pga. de øgede vandmængder. Med en pudset facade, kan du forhindre fugt at trænge ind og beskadige murværket. Vi tilbyder også armeringsnet under, hvilket øger holdbarheden væsentligt og samtidig giver en flot overflade med struktur i.

Se referencer
BLIV INSPIRERET

Omfugning

Professionel, grundig og effektiv facaderenovering

Grundig og professionel facaderenovering med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Omfugning

Effektiv og grundig omfugning leveret til tiden.

Professionel omfugning med brug af de nyeste metoder.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

Hvad koster det at få vandskuret sit hus?

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i professionelt murerarbejde, og der kan være mange faktorer, som kan have en afgørende betydning for opgavens størrelse. Det kan være omfanget af området, som skal pudses, tilgængelighed, typen af mursten, skal der armeringsnet under m.m. Derfor besøger vi gerne vores kunder til et første møde, hvor vi kan rådgive og hjælpe kunden med at træffe den rette beslutning. Det giver også en bedre indikation for at beregne den korrekte pris, så der ikke kommer overraskelser.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Vind og vejr er hårdt ved dit hus. Vi har mange års erfaring indenfor omfugning, vandskuring og pudsning af facade til reparation af murværk, og så holder vi os løbende opdateret på nye og effektive metoder, så du får den bedste løsning. F.eks. giver vores omfugninger minimalt med støv, da vi benytter de sidste nye værktøjer til vores facaderenovering.

DET SIGER VORES KUNDER

Konkurrencedygtige priser på omfugningen af vores hus”

Hans OttoOmfugning

Din foretrukne samarbejdspartner

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Pas godt på dit hus med ny omfugning.

Vi ved godt, at en omfugning er en stor beslutning. Derfor tager vi altid den første rådgivende snak og prisoverslag uden beregning. Du modtager dit tilbud indenfor ganske få hverdage, fordi vi ved, hvor frustrerende det er at vente.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

FAGLIG STOLTHED

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmekøkken til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op