Fliser & Klinker

Fliser kan anvendes overalt i den praktiske og moderne bolig. Det er nemt med både børn og husdyr, men giver også dit hjem både varme og kant, og bruger du den samme flise får det rummene til at hænge fint sammen.

Vores erfaring fra et utal af renoveringer og ombygninger af huse, er din tryghed for kvalitet. Vi har nogle af de dygtigste håndværkere til at lægge fliser

Praktisk og fint med store fliser

Grundighed og perfektion 

Hos Jacobi BYG arbejder vi altid grundigt og med præcision. Fliser er bare en af vores spidskompetencer, og vi har nogle af de dygtigste håndværkere til netop at arbejde med fliser uanset hvor i dit hus, du ønsker fliser lagt. Vi hjælper med fliser i alle former for indendørs rum, vi udskifter fliser på hele flader til bare nogle ganske få, som ligger løst eller måske er knækket. En af de trends vi ser lige nu er storformat fliser uanset om det er i køkken, stue eller badeværelse. De skaber et storslående, moderne og tidløst udtryk i indretningen og så er der mindre vedligehold samt rengøring pga. de færre fuger.

Vi glæder os til at høre om netop dit fliseprojekt.

Lad dig inspirere i vores galleri af de mange spændende løsninger, som vi har lavet gennem tiden. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.