Smukt og praktisk

Funktionalitet og æstetik på badeværelset

Drømmer du om et mere praktisk badeværelse uden at gå på kompromis med udtryk og æstetik? Her har kunden valgt en meget stilren og enkel løsning med store smukke fliser på såvel gulv og væg som i bruseniche. Flisen bryder de hvide vægge og tilføjer rummet varme samtidig med, det er praktisk.

BLIV INSPIRERET

Stilrent og funktionelt

Vælg kvalitetsmaterialer, som skaber synergi og ro på badeværelset.

Stilrent og enkelt badeværelse med store fliser, som både giver rummet et eksklusivt og indbydende udtryk uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Klassisk og tidløst design

Vælg kvalitetsmaterialer, som skaber synergi og ro på badeværelset.

Badekar, ovenlys og eksklusivt stort bruseområde skaber optimal wellness stemning

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Luksus badeværelse

Kvalitet i håndværk og materialer giver dit badeværelse en længere levetid.

Med en medbyggerløsning, hvor du f.eks. selv brækker ned, kan du undgå at gå på kompromis med kvaliteten af interiør og materialer.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Elegant og eksklusivt bad

Skab personlighed på badeværelset med unikke detaljer

Materialer, farver og de små detaljer er med til at give badeværelset et personligt touch.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Eksklusivt badeværelse

Erfaring og ekspertise i levering af elegante og funktionelle badeværelser.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få renoveret badeværelset. Derfor er det vigtigt fra en start at vælge den rette samarbejdspartner. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så du føler dig tryg i din beslutning.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Badeværelse med sildeben

Erfaring og ekspertise i levering af elegante løsninger indenfor fliser.

Skab personlighed med en unik fliseløsning som her med smukke marmorfliser i storformat og sildeben på gulvet.

Se referencer

Hvordan skaber du sammenhæng i badeværelset?

Vask og badeværelsesmøbel i hvidt og ud i ét er nemt at holde i en travl hverdag. Det store spejl med lys i gør det nemt at se selv det mindste. Brusenichen med glasvæg åbner rummet op og gør badeværelset mere åbent, lyst og let i udtrykket. Kunden her har valgt et troldtekt loft, som er vores standard, men har i stedet for spots valgt en fin og anderledes løsning med indbygget LED lameller.

Hvorfor er det godt at drage naturen med ind på badeværelset?

Mange af os er vilde med at bruge træmøbler eller planter i vores indretning, og det er der en god forklaring på. Det er et naturmateriale, som bringer varme og naturlig skønhed til ethvert rum. På badeværelset er det bestemt ingen undtagelse, og naturmaterialer tilføjer en varme til rummet, som både kan bryde flisernes rå æstetik eller understøtte de varme nuancer. Det kan også være en farve som her, hvor man har valgt at bruge grønne nuancer til at bryde de lyse flader.

 

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Badeværelset er et af de rum, som slides hurtigere end andre rum pga. daglig slitage, høj luftfugtighed samt kondensation. For at minimere slitage og forlænge badeværelsets levetid er det vigtigt at udføre regelmæssig vedligeholdelse, ventilere rummet ordentligt og vælge produkter, der er modstandsdygtige over for de specifikke forhold, der er til stede i et badeværelse.

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i at lave badeværelser, der holder mange år. Vi sikrer nemlig høj kvalitet i materialer og håndværk, og så sørger vi for koordinering med de andre faggrupper, så du ikke spilder din tid. Vi er med dig hele vejen. Det er din garanti for en tryg byggeproces.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Komplet renovering eller medbyg.

Uanset om du ønsker en komplet renovering af dit badeværelse eller vi skal løfte specifikke mureropgaver i projektet, så sætter vi altid overlæggeren højt og udfører vores opgaver med største omhyggelighed. Vi rådgiver også gerne selvom du vælger en anden til projektet. Hos JacobiBYG er service og kunden i centrum nemlig det vigtigste.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid. Vi er med dig hele vejen og sørger for koordineringen, så du trygt kan læne dig tilbage.

Din foretrukne samarbejdspartner

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmebadeværelse til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op