Wellnessstemning ned i mindste detalje

Skab sammenhæng med valget af materialer, farver og detaljer

Drømmer du om mere wellness i hverdagen, så kommer du langt ved at vælge nogle lækre materialer af høj kvalitet til dit nye badeværelse. Der er ingen tvivl om, at ønsker man wellness stemning på sit nye badeværelse, så er det vigtigt, at der er en rød tråd i hele indretningen og valget af materialer. Den smukke beige flise sammen med den brune farve på væggen giver en varm og indbydende stemning og sammen med de smukke armaturer og inventar i børstet messing får hele badeværelset et meget elegant og eksklusivt look.

BLIV INSPIRERET

Elegant og eksklusivt bad

Skab personlighed på badeværelset med unikke detaljer

Materialer, farver og de små detaljer er med til at give badeværelset et personligt touch.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Eksklusivt badeværelse

Erfaring og ekspertise i levering af elegante og funktionelle badeværelser.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få renoveret badeværelset. Derfor er det vigtigt fra en start at vælge den rette samarbejdspartner. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så du føler dig tryg i din beslutning.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Badeværelse med sildeben

Erfaring og ekspertise i levering af elegante løsninger indenfor fliser.

Skab personlighed med en unik fliseløsning som her med smukke marmorfliser i storformat og sildeben på gulvet.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Luksus badeværelse

Kvalitet i håndværk og materialer giver dit badeværelse en længere levetid.

Med en medbyggerløsning, hvor du f.eks. selv brækker ned, kan du undgå at gå på kompromis med kvaliteten af interiør og materialer.

Se referencer

Detaljerne skaber en unik og gennemført stil

Fliserne i brusenichen er storformat og giver en rummelighed og enkelthed samtidig med de smukke mønstre får plads. Mange lækre detaljer som spejlet fra Dansani, hvor du kan justere lysstyrken samt farven på lyset. Toilettet er fra Duravit Starck og er rykket helt tilbage til væggen, hvilket giver mere plads og luft i badeværelsesindretningen. Tilbehør er fra Vola og i børstet messing, og giver virkelig badeværelset et unikt og gennemført look.

Mange lækre detaljer som spejlet fra Dansani, hvor du kan justere lysstyrken samt farven på lyset. Toilettet er fra Duravit Starck og er rykket helt tilbage til væggen, hvilket giver mere plads og luft i badeværelsesindretningen. Tilbehør er fra Vola og i børstet messing, og giver virkelig badeværelset et unikt og gennemført look.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Badeværelset er et af de rum, som slides hurtigere end andre rum pga. daglig slitage, høj luftfugtighed samt kondensation. For at minimere slitage og forlænge badeværelsets levetid er det vigtigt at udføre regelmæssig vedligeholdelse, ventilere rummet ordentligt og vælge produkter, der er modstandsdygtige over for de specifikke forhold, der er til stede i et badeværelse.

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i at lave badeværelser, der holder mange år. Vi sikrer nemlig høj kvalitet i materialer og håndværk, og så sørger vi for koordinering med de andre faggrupper, så du ikke spilder din tid. Vi er med dig hele vejen. Det er din garanti for en tryg byggeproces.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Komplet renovering eller medbyg.

Uanset om du ønsker en komplet renovering af dit badeværelse eller vi skal løfte specifikke mureropgaver i projektet, så sætter vi altid overlæggeren højt og udfører vores opgaver med største omhyggelighed. Vi rådgiver også gerne selvom du vælger en anden til projektet. Hos JacobiBYG er service og kunden i centrum nemlig det vigtigste.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid. Vi er med dig hele vejen og sørger for koordineringen, så du trygt kan læne dig tilbage.

Din foretrukne samarbejdspartner

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmebadeværelse til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op