Lyst og funktionelt indrettet køkken-alrum

Centralt placeret i huset er køkken-alrum indrettet med masser af naturligt lysindfald.

Husets hjerte og samlingspunkt i denne smukke vinkelbyggede villa er det store, funktionelle køkken-alrum, som rummer alt fra køkkenø og kaffebar til stor spiseplads med plads til hygge og samvær. Rummet er indrettet med store dobbelt terrassedøre, som fører direkte ud til den store træterrasse og indbyder til udeliv og lange sommeraftener. Sammen med det store ovenlysvindue giver terrassedørene et dejligt naturligt lysindfald i rummet, som udnytter dagslyset til fulde. Køkkenet er med sine rene linjer indrettet praktisk og funktionelt med masser af personlig stil og unikke detaljer, som understøtter familiens ønsker og behov. Det er et moderne køkken med plads til både hverdag og fest.

Få et uforpligtende tilbud

BLIV INSPIRERET

Funktionelt køkken-alrum

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Funktionelt og moderne køkken-alrum med køkkenø og kaffebar

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Køkken

Unikt køkken-alrum i højeste kvalitet

Strømlinet æstetik og kvalitet ned i mindste detalje uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Se referencer

Skal vi skræddersy dit drømmekøkken?

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i professionelt murerarbejde. Vi sætter pris på vores kunder og den gode relation samt dialog, så vi kan skræddersy drømmekøkkenet til dig. Vores dedikerede team bringer knowhow, præcision og omtanke ind i ethvert køkkenprojekt. Det er din garanti for godt håndværk og dygtige, pålidelige håndværkere.

Vi rådgiver og sparrer altid med vores kunder, så vi sikrer kunden den bedste køkkenløsning til aftalt tid og budget, og vi er med dig hele vejen fra idé til udførelse og overlevering.

Trænger dit køkken til en renovering?

Køkken-alrum er husets hjerte. Det er her vi samles flere gange om dagen om alt fra madlavning til lektielæsning, og den daglige slitage kan hurtigt få dit køkken til at se mindre velholdt ud. Løbende renovering og vedligehold kan forlænge levetiden og ikke mindst bevare husets værdi.

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring i at renovere rum som køkken, bad og garderobe, så dine leverum forbliver både smarte, innovative og ikke mindst funktionelle.

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed, godt håndværk og god service sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver til perfektion.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Altid uforpligtende tilbud.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få lavet nyt køkken. Derfor tager vi altid den første rådgivende snak og prisoverslag uden beregning. Du modtager dit tilbud indenfor ganske få hverdage, fordi vi ved, hvor frustrerende det er at vente. 

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud

Kontakt

PROFESSIONEL HELE VEJEN

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmekøkken til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op