Lyst og venligt badeværelse på få kvadratmeter

Skab et funktionelt badeværelse uden at gå på kompromis med kvaliteten

Et badeværelse behøver ikke altid være stort, hvis bare det er indrettet optimalt, så det også er funktionelt i en travl hverdag. Hvide fliser, lyse vægge og lyse meleret fliser på gulvet får badeværelset til at virke større end det umiddelbart er.

BLIV INSPIRERET

Eksklusivt badeværelse

Erfaring og ekspertise i levering af elegante og funktionelle badeværelser.

Hos JacobiBYG ved vi, hvor stor en beslutning, det er at få renoveret badeværelset. Derfor er det vigtigt fra en start at vælge den rette samarbejdspartner. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så du føler dig tryg i din beslutning.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Badeværelse med sildeben

Erfaring og ekspertise i levering af elegante løsninger indenfor fliser.

Skab personlighed med en unik fliseløsning som her med smukke marmorfliser i storformat og sildeben på gulvet.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Luksus badeværelse

Kvalitet i håndværk og materialer giver dit badeværelse en længere levetid.

Med en medbyggerløsning, hvor du f.eks. selv brækker ned, kan du undgå at gå på kompromis med kvaliteten af interiør og materialer.

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Enkelt og funktionelt badeværelse

Erfaring og ekspertise i levering af elegante og funktionelle badeværelser.

Lyst og venligt badeværelse på få kvadratmeter

Se referencer

BLIV INSPIRERET

Klassisk og tidløst design

Vælg kvalitetsmaterialer, som skaber synergi og ro på badeværelset.

Badekar, ovenlys og eksklusivt stort bruseområde skaber optimal wellness stemning

Se referencer

Et badeværelse, der både er funktionelt og giver plads til æstetiske valg

Det grønne badeværelsesmøbel under vasken er med til at bryde de lyse flader og bløde rummet op. Brusenichen er beklædt med store rektangulære fliser fra gulv til loft og ind i vindueskarmen for at undgå skader efter fugt. Desuden letter det rengøring og vedligehold.

Få øget din ejendomsværdi med renovering

Badeværelset er et af de rum, som slides hurtigere end andre rum pga. daglig slitage, høj luftfugtighed samt kondensation. For at minimere slitage og forlænge badeværelsets levetid er det vigtigt at udføre regelmæssig vedligeholdelse, ventilere rummet ordentligt og vælge produkter, der er modstandsdygtige over for de specifikke forhold, der er til stede i et badeværelse.

Hos JacobiBYG har vi mange års erfaring og ekspertise i at lave badeværelser, der holder mange år. Vi sikrer nemlig høj kvalitet i materialer og håndværk, og så sørger vi for koordinering med de andre faggrupper, så du ikke spilder din tid. Vi er med dig hele vejen. Det er din garanti for en tryg byggeproces.

DET SIGER VORES KUNDER

Det var en super god oplevelse af godt håndværk, venlige håndværkere og aftaler der blev overholdt.”

Janie og SørenGlade ejere af et nyt badeværelse

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi vil have, at kunderne vælger os, fordi vi med kvalitetsmaterialer, godt håndværk og højt serviceniveau sætter kunden i centrum.

Som kunde hos JacobiBYG, kan du forvente mere af din håndværker. Med passion, fagligt stolthed og godt håndværk sætter vi barren højt og inspirerer, rådgiver samt løser vores kunders opgaver med omhu og til aftalt tid. Vi er med dig hele vejen og sørger for koordineringen, så du trygt kan læne dig tilbage.

LAD OS ORDNE DET

Drømmen er ikke længere end et klik væk

Komplet renovering eller medbyg.

Uanset om du ønsker en komplet renovering af dit badeværelse eller vi skal løfte specifikke mureropgaver i projektet, så sætter vi altid overlæggeren højt og udfører vores opgaver med største omhyggelighed. Vi rådgiver også gerne selvom du vælger en anden til projektet. Hos JacobiBYG er service og kunden i centrum nemlig det vigtigste.

Gå til kontakt for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Din foretrukne samarbejdspartner

“Vi vil have kunderne vælger os fordi vi laver et godt stykke arbejde”

Tilgængelighed, timing og koordinering .

Det kan lyde banalt, men har du først prøvet en håndværker, hvor det ikke fungerer, så ved du, hvad vi snakker om. Hos JacobiBYG forstår vi vigtigheden af tid og effektiv projektstyring. Vores hold arbejder målrettet for at levere dit drømmebadeværelse til tiden og inden for budget.Vi arbejder professionelt hele vejen rundt.

Toke Jacobi HansenAdm. direktør og salg

Bliv ringet op