Få et flot nyt badeværelse

Drømmer du om et nyt, funktionelt og lækkert badeværelse eller en renovering af det gamle? 
Så kan vi hjælpe med at få dine drømme til at gå i opfyldelse!

Hos Jacobi Byg udfører vi en lang række opgaver indenfor murerarbejde. Vi har mange års erfaring og ekspertise, og kan lave lige dét badeværelse, du drømmer om.
Altid høj kvalitet, dygtige håndværkere og en nem proces hele vejen. Vi sikrer dig kompetent byggestyring hele vejen og rådgiver og vejleder, så du føler dig tryg i hele processen. 

Vi tilbyder også hjælp til gulvisolering, renoveringer, nybyg og meget andet. 

Få et tilbud

Nyt-badevaerelse

Hvad koster et nyt badeværelse? 

Priserne på et badeværelsesprojekt afhænger af flere forskellige parametre, og fastsættes efter hvor stor opgaven er, hvad der konkret skal laves samt hvilke materialer og produkter, der skal anvendes. 

Andre ting, som kan påvirke prisen: 
-    Valg af fliser og klinker
-    Valg af bordplade, vask, armatur og bruser
-    Om der skal være en eller flere håndvaske og brusere 
-    Antal skabe 
-    Om du ønsker medbyg og selv vil lave noget af arbejdet 

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet og materialerne. Har du lyst til at vide mere om vores priser eller få et tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere - du kan også modtage et tilbud her

Mangler du inspiration til, hvordan du ønsker, at dit nye badeværelse skal se ud? Så kan du få inspiration fra vores galleri, som blandt andet viser tidligere projekter.

Luksus badeværelse med dobbelt brus

 

Murerarbejde i højeste kvalitet 

Som Murerfirma holder vi fast i de gamle solide traditioner og kombinerer det med den nyeste viden indenfor materialer, værktøjer og teknikker - så vi altid er opdateret og kan udføre det bedste arbejde. Vi sætter en ære i at yde vores bedste ved alle opgaver, og har altid fokus på at give en god service. 

Vi giver et godt tilbud på nye badeværelser

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig, så du får dit drømmebadeværelse. Ring på telefon +45 61 36 04 78 eller send en mail til toke@jacobibyg.dk