Renovering af dit hus 

Ønsker du at få renoveret dit hus? Så hjælper vi dig med at give din bolig nyt liv, så du får dit drømmehus.

En renovering kan være mange ting, og kan være alt fra en gennemgribende istandsættelse til en mindre renovering af et eller flere rum.

Hos Jacobi Byg kan vi udføre alle former for mureropgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe med at renovere badeværelse, bygge ekstra værelser eller give husets facade nyt liv med facaderenovering - ingen opgave er for stor eller for lille. 

Få et tilbud

Renovering af dit hus

Få øget din ejendomsværdi med renovering 

Vælger du at få lavet en renovering af din bolig, så er det også med til at øge ejendomsværdien, og dermed salgsværdien, hvis du en dag skal sælge din bolig. Selvom du ikke planlægger at skulle af med huset, lejligheden eller sommerhuset, er det alligevel altid positivt og en fordel at have en god ejendomsværdi. 

Hvad koster renovering af hus?

Priserne er meget varierende og afhænger naturligvis af, hvilken form for opgave, samt hvor stort et projekt, der er tale om. Der er nemlig mange forskellige typer af opgaver indenfor renovering, og det afhænger ligeledes af hvilke materialer, der skal anvendes. 

Hos Jacobi Byg giver vi altid fair og konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan modtage et tilbud her, eller kontakte os for at høre mere om konkrete priser på dit byggeprojekt. 

Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Facaderenovering

Din garanti for renovering i højeste kvalitet 

Et renoveringsprojekt kommer ikke bare som et færdigt produkt, der kan ses, mærkes og prøves inden køb. Det er noget, der først kan opleves, når hele arbejdet er færdigt - og derfor er det vigtigt, at hele arbejdet, fra skitser og tegnestreger til det endelige resultat, bliver udført korrekt. 

Som professionelle og passionerede murer, går vi meget op i at skabe det bedste resultat, der lever op til din stil, dine tanker, behov og ikke mindst dit budget. Derfor kan du helt trygt lægge opgaven i vores hænder - vi går aldrig på kompromis med kvalitet og er først tilfredse, når du har fået dit drømmehus. 

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 61 36 04 78 eller sende os en mail på toke@jacobibyg.dk.

Vi giver gerne kompetent rådgivning eller et godt tilbud på renovering af dit hus.