Nybyg - Vi hjælper dig med at bygge dit drømmehus 

Ønsker du at få en splinter ny bolig, som du selv kan være med til at designe og give et personligt præg? 
Så kan vi hjælpe dig, med at tegne og skabe det nybyggeri du drømmer om. 

Jacobi Byg er et professionelt murerfirma, med mange års erfaring og ekspertise indenfor branchen. Vi tilbyder alle former for murerarbejde, og hjælper gerne dig med dit nybyg, og skræddersyer det efter din smag, dine tanker, behov og økonomi. 

Vi er med dig i hele processen, og er behjælpelige med tegningsforslag, skitser og ideer. Herfra udarbejder vi de færdige tegninger og planen for byggeriet. Hvis du selv har tegningerne, så udfører vi byggeriet for dig.
Ved nybyggeri kan vi stå for hele arbejdet som totalentreprise, eller du kan være med som medbygger. Vi har mange kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som er med til at udføre opgaven.

Hør mere

nybyggeri-esbjerg-varde-ribe

Fordele ved at vælge et nybyggeri

Der er flere fordele og muligheder ved at bygge nyt, nogle af dem er: 

-    Design dit eget nybyg 
Med nybyg har du mulighed for, selv at designe hvordan dit hus skal se ud. Du er selv med i valgene om hustypen, størrelsen, materialerne og alt andet.
-    Sæt dit personlige præg 
Ved selv at være med til at designe huset, har du mulighed for at personliggøre det, så huset kommer til at passe til din stil og smag. På den måde kan du skabe dit helt eget drømmehjem, du kan få glæde af hver dag. 
-    Billigere end et ældre hus
At bygge et helt nyt hus, kan i mange tilfælde være en billigere løsning end at skulle renovere og istandsætte ældre huse. 
-    Lave forbrugsomkostninger 
I et helt nybygget hus er forbrugsomkostningerne som vedligeholdelse og opvarmning, væsentlig mindre end i ældreboliger - også selvom de ældre boliger har fået energimæssig renovering. 

nybyggeri-nybyg-esbjerg

Inspiration til nybyg 

Mangler du inspiration til hvordan dit nybyggeri skal se ud? Så hjælper vi gerne med skitser og gode ideer. Vi tilbyder også kompetent rådgivning til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med netop dit nybyg. 
Nedenfor og under vores galleri kan du få inspiration til nybyg og se billeder af nogle af vores tidligere projekter. 

Kom i gang med dit nybyg i Esbjerg, Varde og Ribe

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med dit nybyg i Esbjerg, Varde og Ribe. Du kan også modtage et tilbud her
Ring på telefon +45 61 36 04 78 eller send en mail til jacobi@youmail.dk