Nybyg - Vi hjælper dig med at bygge dit drømmehus 

Ønsker du at få en splinterny bolig, som du selv kan være med til at designe og give et personligt præg? 
Så kan vi hjælpe dig med at tegne og skabe lige præcis det nybyggeri, du drømmer om. 

Jacobi Byg er et professionelt murerfirma med mange års erfaring og ekspertise indenfor branchen. Vi tilbyder alle former for murerarbejde, hjælper dig gerne med dit nybyg og skræddersyer det efter din smag, dine tanker, behov og økonomi. 

Vi er med dig i hele processen og er altid behjælpelige med tegningsforslag, skitser og ideer. Herfra udarbejder vi de færdige tegninger og planen for byggeriet. Hvis du selv har tegningerne, så udfører vi byggeriet for dig.

Ved nybyggeri kan vi stå for hele arbejdet som totalentreprise, eller du kan være med som medbygger. Vi har mange kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som er med til at udføre opgaven.

Hør mere

nybyggeri-esbjerg-varde-ribe

Fordele ved at vælge et nybyggeri

Der er flere fordele og muligheder ved at bygge nyt. Du kan se nogle af dem her: 

-    Design dit eget nybyg 
Med nybyg har du mulighed for selv at designe, hvordan dit hus skal se ud. Du er med i valg om hustype, størrelse, materialer og alt andet.

-    Sæt dit personlige præg 
Ved selv at være med til at designe huset, har du mulighed for at personliggøre det, så huset matcher din stil og smag. På den måde kan du skabe dit helt eget drømmehjem, du kan få glæde af hver dag. 

-    Billigere end et ældre hus
At bygge et helt nyt hus, kan i nogle tilfælde være en billigere løsning end at skulle renovere og istandsætte ældre huse. 

-    Lave forbrugsomkostninger 
I et helt nybygget hus er forbrugsomkostningerne, som vedligeholdelse og opvarmning, væsentlig mindre end i ældre boliger - også selvom de ældre boliger har fået energimæssig renovering. 

nybyggeri-nybyg-esbjerg

Inspiration til nybyg 

Mangler du inspiration til, hvordan dit nybyggeri skal se ud? Så hjælper vi gerne med skitser og gode ideer. Vi tilbyder også kompetent rådgivning til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med netop dit nybyg. Nedenfor og under vores galleri kan du få inspiration til nybyg og se billeder af nogle af vores tidligere projekter. 

Kvalitetsmaterialer og bæredygtighed

Hos Jacobi Byg lægger vi stor vægt på kvaliteten af materialer, der anvendes i deres byggeprojekter. Vi samarbejder med pålidelige leverandører for at sikre, at kun de bedste materialer anvendes til dit nybyggeri. Udover at fokusere på kvalitet, er vi også engageret i bæredygtigt byggeri.

Vi integrerer energieffektive løsninger og miljøvenlige materialer i vores projekter for at minimere miljøpåvirkningen og skabe et mere bæredygtigt hjem for dig.

Kom i gang med dit nybyggeri

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med dit nybyg. Du kan også modtage et tilbud her
Ring på telefon +45 61 36 04 78 eller send en mail til toke@jacobibyg.dk