Eksklusive badeværelser

Trænger dit badeværelse til en komplet renovering eller skal du have helt nyt bad, så har vi mange års erfaring i at levere funktionelle og lækre badeværelser. Vi har fokus på personlig rådgivning, høj kvalitet og dygtige håndværkere, så du kan føle dig tryg hele vejen. Vi sætter altid standarden højt og sætter en ære i at overholde tidsplan såvel som budget.

Kontakt os

Moderne badeværelse

Badeværelset til dit behov

Uanset om du drømmer om mere wellness i hverdagen eller plads til hele familien på dit nye badeværelse, så hjælper vi dig med at finde den rette badeværelsesløsning. Vi tager os af alt i processen fra nye rørinstallationer (Finn Hansen VVS), gulv til fliser, loft og slutrengøring m.m., så du ikke skal bekymre dig om noget. Du kan følge med i planen fra start til slut med din egen projektplan og vi rådgiver og vejleder igennem hele processen. Alle projekter har tilkoblet en kompetent byggeleder.

Funktionelt badeværelse

Gør det selv badeværelse

Vil du klare en del af processen selv, så står vi gerne til rådighed til at løse specifikke opgaver fra alt til nedbrydning af det gamle badeværelse til flisearbejde, lovpligtig vådrumssikring til opsætning af badeværelsesinventar m.m. Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud. Du kan også få meget mere inspiration på www.kompletbad.dk