Gulvisolering

Trænger dit gulv til at blive rettet op, isoleret eller skal der støbes et nyt gulv
Så kan vi hos Jacobi Byg hjælpe dig med professionel murerarbejde i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn. 

Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vi udfører alle former for murerarbejde med høj præcision. Når vi isolerer gulve, er det med fokus på god service og arbejde i højeste kvalitet. Vi kan isolere dit gulv med forskellige typer af materialer, uanset om du ønsker flamingo, naturgranulat, glasuld, papiruld eller stenuld. 

Skal du eksempelvis have et nyt badeværelse, nybyggeri eller renoveret dit hus? - Så er det et oplagt tidspunkt også at få isoleret gulvet.

Vi udfører blandt andet:
✓ Flydespartel/opretning af gamle gulve (fra 0-30 mm)
✓ Støbning af gulve
✓ Støbning af sokkel
✓ Reparation af sætningsskader
✓ Isolering af gulve

Få et tilbud

Fordele ved isolering af gulv

Gulvisolering kan gøre en stor forskel i hverdagene, især i de kolde vintermåneder, hvor hjemmet gerne skal være varmt og behageligt. 

Ved at få isoleret gulvet korrekt og ordentligt, er det nemmere at holde på varmen og få en jævn og tilpas temperatur i hjemmet. Problemet ved ikke at have isoleret gulvet er, at selvom der skrues godt op for varmen, så siver det ud gennem gulvbrædderne igen. Derudover er der også en risiko for, at der opstår fugt, som kan resultere i skimmelsvamp. Det ses ofte i ældre huse, hvor der ikke er gulvisolering. 

Gulvisolering hjælper med at: 
✓ Hold på varmen og få bedre indeklima
En af fordelene ved at få sit gulv isoleret er, at slippe for et hjem hvor der er fodkoldt. Specielt i vintermånederne er det rart at have en jævn varm temperatur, hvor varmen ikke slipper ud, og det giver også et bedre indeklima året rundt.
✓ Øger ejendomsværdien
Ved at få lagt gulvisolering, vil det øge værdien af dit hus. Det er en fordel, hvis du en dag skal sælge huset. 
✓ Reducerer varmeregningen
Gulvisolering hjælper med at holde på varmen, og det betyder at du slipper for at skrue helt op og derved reduceres varmeregningen. At få isoleret dit gulv, kan i de fleste tilfælde give en varmebesparelse på mange penge hvert år.   

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med gulvisolering

Vi giver dig kompetent rådgivning, vejledning og et skarpt tilbud! 
Ring på telefon +45 61 36 04 78 eller sende en mail på: toke@jacobibyg.dk